At Leve med Taknemmelighed

Et Glimt af Fortiden: 80’ernes Magi

Vi har haft en rigtig hyggelig dag i dag, ligesom så mange andre. Vi sad og så en udsendelse om Århus i 80’erne. Det var virkelig en fantastisk tid, fyldt med musik og kultur, der har været med til at definere os som dem, vi er i dag.

Da vi kom i seng, kunne jeg ikke få alle de glade melodier ud af hovedet. Det var, som om jeg var omgivet af et 1000-watts lysshow, hvor alle de festlige melodier fra dengang dansede omkring mig. Til sidst måtte jeg stå op igen, da hovedet var fyldt med den gode og glade musik, og jeg kunne slet ikke falde i søvn. Så jeg satte mig ved computeren for at få tankerne ned på papir.

En Rejse Fyldt med Taknemmelighed

Mens jeg sad og skrev, gik det op for mig, at vores liv sammen også har været som et overflødighedshorn af gode, sjove og fantastiske oplevelser. Rejser, mennesker og ikke mindst de mange stunder med vores børn. Når jeg tænker over det, er det helt utroligt, hvad vi har opnået sammen. Jeg er så taknemmelig for, at vi to mødtes og fandt sammen. Jeg kan slet ikke forestille mig en verden, hvor det ikke var sket.

Nogle vil måske tænke, at jeg er ked af det, men jeg føler kun taknemmelighed for den rejse, vi har været på indtil nu. Selvfølgelig ønsker jeg ikke, at den stopper her, det siger sig selv. Jeg er slet ikke klar til at tage herfra endnu – der er så mange ting, jeg ikke når at opleve på grund af tumoren. Jeg havde håbet at kunne hjælpe mine børn med at bygge deres drømmehuse og se mine børnebørn vokse op. Men som tingene ser ud lige nu, skal der et mirakel til for at det vil ske.

Vi havde stadig mange rejser, vi gerne ville have nået. Livet går sjældent som planlagt, men uanset hvornår rejsen ender for os, vil jeg lukke øjnene med en dyb taknemmelighed for alt det, jeg har oplevet. Taknemmelighed for al den kærlighed, jeg har fået – kærligheden overvinder alt.

Til dem, der ikke er tilfredse med, hvilken retning deres liv har taget: Giv dit liv et grundigt eftersyn og få rettet op på det, du ønsker at ændre. Du ved aldrig, hvornår det er for sent, så begynd at leve fuldt ud, mens du kan.